Patrick Stewart keskusteli paluusta Professori X:n rooliin – Loganilla iso merkitys päätökseen

Tapasi Marvel-pomo Kevin Feigen.

X-Men-elokuvat ovat päässeet tavallaan kotiinsa Disneyn ostettua Foxin elokuvastudiot itselleen. Kaupan myötä Marvel pääsee kehittelemään uusia X-Men-elokuvia, joihin olisi voinut kuulua aiemmista näyttelijöistä ainakin Patrick Stewart, joka esitti Professori X:ää.

Stewart kertoi nyt, miksi ei aio palata enää rooliin:

– Tapasin Kevin Feigen muutama kuukausi sitten ja meillä oli pitkiä, pitkiä keskusteluita. On ollut peliliikkeitä ja ehdotuksia, joihin sisältyy Charles Xavier. Ongelma on tämä… Jos emme olisi tehneet Logania – niin kyllä. Silloin olisin todennäköisesti ollut valmis istumaan siihen pyörätuoliin vielä kerran Charles Xavieriksi. Mutta Logan muutti sen kaiken, Stewart kertoi.

Stewart näkeekin Loganin ilmeisesti riittävän hyväksi lopetukseksi hahmonsa kaarelle. Näillä näkymin myöskin Hugh Jackman haluaa Loganin jäävän hänen tulkitsemansa Wolverinen viimeiseksi esiintymiseksi.

Vanhoista rooleistaan Stewart palasi Star Trek -pestiinsä. Hän näytteli kapteeni Jean-Luc Picardia aika hyvän vastaanoton saaneessa Star Trek: Picard -sarjassa. Sarja on saamassa toisenkin kauden.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut