Jokos sinulla on Disney Plus? Sinne lisättiin mielipiteet jakanut vuoden 2019 seikkailuelokuva – Patrick Stewart olisi halunnut roolin mutta ei saanut

IMDb-arvosana on 7,0.

6.10.2020 04:30

Disney Plussan valikoimasta löytyy nyt vuonna 2019 julkaistu Aladdin. Se on näytelty elokuva, ei animaatio.

Kiehtova tarina kertoo hurmaavasta kerjäläisestä Aladdinista, määrätietoisesta prinsessa Jasminesta ja Hengestä, joka saattaa olla avain heidän tulevaisuuteensa. Pääosissa nähdään Will Smith elämää suurempana Henkenä, Mena Massoud hurmaavana katurottana ja Naomi Scott Jasminena, Agraban kauniina ja päättäväisenä prinsessana.

Näyttelijöinä nähdään Smithin, Massoudin ja Scottin lisäksi Marwan Kenzari, Navid Negahban sekä Nasim Pedrad. Ohjauksesta vastaa Guy Ritchie.

Episodin kolmen tähden arvostelussa tuumittiin näin:

”Kaikesta nipottamisesta huolimatta Aladdin pitää lapsenomaisen mielen otteessaan, vaikka on vaikea ymmärtää mistä siihen on siunaantunut puoli tuntia lisää kestoa alkuperäisen toimivan tiiviiseen puolitoistatuntiseen. Liian aikuiset ja kyyniset älköön vaivautuko!”

Patrick Stewart olisi halunnut elokuvasta Jafarin rooliin, mutta ei saanut sitä. Häntä kadutti, ettei ottanut roolia vastaan vuoden 1992 Aladdinissa. Will Smith puolestaan oli kauhuissaan Hengen roolistaan, koska Robin Williams teki niin hienon roolisuorituksen aiemmassa Aladdin-elokuvassa.

Lisää luettavaa