83-vuotias Hollywood-tähti Al Pacino saa vauvan 29-vuotiaan naisystävänsä kanssa – nainen seurusteli aiemmin 79-vuotiaan tähden kanssa

Yhteinen elokuvakin tulossa.

31.5.2023 11:30

83-vuotias Al Pacino on saamassa perheenlisäystä. Hän saa lapsen yhdessä naisystävänsä Noor Alfallahin, 29, kanssa.

Alfallah on aiemmin seurustellut 79-vuotiaan Mick Jaggerin kanssa. Pacinon kanssa hän on liikkunut Metron mukaan huhtikuusta 2022.

Vanhimman lapsensa Julien Pacino sai vuonna 1989 näyttelemisen opettaja Jan Tarrantin kanssa. 33-vuotias Julie Pacino on elokuvatuottaja. Pacinolla on aiemmista suhteistaan kolme lasta.

Pacinolla on ollut suhde aiemmin ainakin Diane Keatonin,  Tuesday Weldin, Jill Clayburghin, Marthe Kellerin, Kathleen Quinlanin ja Lydall Hobbsin kanssa.

Pacino ja Alfallah lähdössä ravintolalounaalta huhtikuussa 2023. AOP

Noor Alfallah on tuottanut vuonna 2019 kaksi lyhytelokuvaa. Hänellä on lisäksi listattuna kaksi tulevaa elokuvaa IMDb:ssä, joissa hän toimii niin ikään tuottajana.

Toinen elokuvista on draama Billy Knight, jossa näyttelee nimiroolissa Al Pacino, ja mukana on myös Arnold Schwarzeneggerin poika Patrick.

Billy Knight seuraa elokuvantekijöitä Alexia ja Emilyä. Tarinaan liittyy myös laatikko keskeneräisiä käsikirjoituksia sekä nenäliinä Billy Knightin nimellä varustettuna.

Alfallah on myös työskennellyt henkilökunnan jäsenenä tuotantoyhtiö Lynda Obst Productionsille.

Lähde: IMDb, Metro, Hollywood Life

Lisää luettavaa