Alec Baldwin sai jälleen potkut ja kuukausien työ valui hukkaan – syynä Rustin ampumistapaus

Hollywood-tähden tilanne vaikuttaa synkältä.

21.8.2022 07:15

Alec Baldwinin ura saattoi kokea kolauksen lännenelokuva Rustin kuvauksissa tapahtuneen traagisen laukauksen vuoksi. Näin on käynyt jo konkreettisesti, sillä tähti kertoi menettäneensä roolin, jota oli valmisteltu kuukausia.

Tähti oli valmiina kuvauksiin, mutta toisin kävi – eikä kyseessä ollut Baldwinin puheiden mukaan ensimmäinen kerta.

– Minut irtisanottiin eilen jälleen yhdestä työstä. Minun piti mennä näihin kuvauksiin, hypätä lentokoneeseen… Olen puhunut näiden kaverien kanssa kuukausia ja he sanoivat minulle eilen, ettemme halua tehdä elokuvaa kanssasi tämän (Rustin) takia, Baldwin harmitteli CNN:lle.

Baldwin on väitetysti menettänyt jo peräti viisi roolia Rustin tragedian vuoksi.

Syynä viimeisimpiin potkuihin saattaa olla FBI:n huolestuttava raportti. He olivat tutkineet vastaavaa asetta, jolla Baldwin ampui Halyna Hutchinsin tappaneen laukauksen. FBI:n mukaan aseella ei voinut ampua painamatta liipaisinta. Baldwin puolestaan on väittänyt, että hän ei painanut liipaisinta. Voit lukea asiasta lisää täältä: FBI testasi asetta – Alec Baldwinin tarina ei täsmää Rust-ampumisen tutkinnan kanssa – Episodi.fi.

Voi olla, että Baldwinin täytyy käydä läpi kaikki meneillään olevat oikeusprosessit, jotta hän voi puhdistaa maineensa ja palata Hollywoodin kirkkaimpiin parrasvaloihin. Se lienee mahdollista, sillä Johnny Depp onnistui maineensa puhdistamisessa oikeusteitse. Siitä voit puolestaan lukea täältä: Onko Johnny Deppin ura nyt pelastettu? PR-asiantuntija kertoi mielipiteensä – Episodi.fi

Lisää luettavaa