Alejandro G. Iñárritu on aloittanut uuden elokuvan valmistelun viiden vuoden jälkeen – Huhumylly alkanut

Oli jo aikakin.

The Film Stage uutisoi, että Oscar-palkittu ohjaajamestari Alejandro González Iñárritu on aloittanut uuden elokuvansa valmistuksen. Birdmanin ja The Revenantin ohjannut Iñárritu on pitänyt taukoa pitkästä elokuvasta jo viisi vuotta.

Hän on käynyt Arrival -elokuvan kuvanneen Bradford Youngin kanssa Mexico Cityssä etsimässä kuvauspaikkoja ja tekemässä testikuvauksia. Elokuvasta ei ole mitään tietoa vielä, mutta testikuvauksista voi päätellä, että elokuva sijoittuu 1990-luvulle. Iñárritu oli valinnut kuvauspaikaksi muun muassa Chapultepecin linnan ja Mexico Cityn historiallisen keskustan.

Mukana kuvauksissa oli myös pahviset hahmot Carlos Salinas de Gortarista ja José López Portillosta, jotka molemmat ovat meksikolaisia poliitikkoja. Yksi näyttelijä oli pukeutunut kuuluisaksi lastenhahmoksi Pajára Peggyksi. Lavasteita oli myös meksikolaisen komediasarjan El Chavo del Ochon kuvauksista.

Tiettävästi Denis Villeneuven kanssa useasti työskentelevä lavastaja Patrice Vermette on mukana myös Iñárritun uudessa elokuvassa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut