Amazon Primeen lisättiin lämminhenkinen ja seikkailullinen klassikkoleffa – lapsitähti koki tulleensa pakotetuksi rooliin

IMDb-arvosana on 8,1.

Amazon Prime Videoon on lisätty elokuva Stand by Me (1987). Ohjauksesta vastaa Rob Reiner.

Ystävykset metsäisestä oregonilaiskaupungista – herkkä Gordie (Wil Wheaton), kovis Chris (River Phoenix), räväkkä Teddy (Corey Feldman) ja arka Vern (Jerry O’Connell) – etsivät kadonneen teinin ruumista. He lähtevät unohtumattomalle vaellukselle todistaakseen sankaruutensa toisilleen ja kotikaupungilleen, ja retkestä tulee matka itsensä löytämiseen.

Elokuvassa Gordie Lachancea näyttelevä Wheaton kertoi vuonna 2020, ettei halunnut lapsena näyttelijäksi. Alla lainaus Episodin jutusta vuodelta 2020:

Wheaton joutui kestämään lapsena henkistä pahoinpitelyä, manipulointia ja kontrollointia vanhempiensa taholta. Yksi traumatisoiva ongelma oli hänen vanhempiensa pakkomielle muovata pojastaan näyttelijä.

– Kun olin lapsi, vanhempani pakottivat minut näyttelijäksi, vaikka se ei ollut mitään sellaista mitä halusin tehdä. Läpi lapsuuteni anelin äitiäni lopettamaan pakottamiseni koe-esiintymisiin, jotta saisin vain olla lapsi, eikä hän koskaan kuunnellut minua, Wheaton sanoi.

– Hänelle oli todella tärkeää, että tulisin kuuluisaksi, jotta hän voisi olla kuuluisan näyttelijän äiti-manageri – ja se oli syvältä. Se valinta maksoi minulle välini vanhempiini ja sen seurauksena en oikeastaan nauti näyttelystä kameralle. Se on hiukan triggeröivää ja traumaattista, Wheaton myönsi.

Alla traileri.

YouTube video

Lue myös: Muistatko vielä Star Trek – The Next Generationin nuoren Wesley Crusherin? Tältä hän näyttää nykyään | Episodi.fi

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut