Amber Heardin sisko raivostui – Johnny Deppin näyttäytyminen gaalassa oli liikaa

Syytöksiä sekä Deppin että MTV:n suuntaan.

30.8.2022 15:30

Amber Heardin sisar Whitney ei pitänyt siitä, että Johnny Depp vieraili virtuaalisesti MTV:n VMA-gaalassa. Depp esitti vierailuissaan MTV Moonman -maskottia.

Whitney leimasi MTV:n ”iljettäväksi” ja ”selvästi epätoivoiseksi”. Lisäksi hänellä oli merkittynä tagit #IStandWithAmberHeard. sekä #DVMAS, jossa DV mahdollisesti viittaa perheväkivaltaan (domestic violence).

Depp voitti aiemmin tänä vuonna kunnianloukkausoikeudenkäynnin ex-vaimoaan Amber Heardia vastaan. Myös oikeudenkäyntiä seuranneet kansalaiset vaikuttivat olevan Deppin puolella.

Yhdessä videoista Depp sanoi: ”Tarvitsin työtä”. Toisessa hän puolestaan vitsaili tarjoavansa palvelujaan katsojille, jos he ovat kiinnostuneita.

Depp nähdään jatkossa ​​kuningas Ludvig XV:n roolissa elokuvassa Jeanne du Barry. Ludvig XV oli Ludvig XIV:n pojanpojanpoika. Elokuvan keskeisessä juonikuviossa käsitellään Ludvig XV:n viimeisen rakastajattaren Jeanne du Barryn elämää.

Lue myös: Amber Heard aikoo julkaista paljastuskirjan – sisäpiirilähteen mukaan rahat ovat loppu ja ura ohi – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa