Andy Serkis paljastaa kumpi on parempi suutelija, Venom vai Carnage

Tärkeä tieto!

Venom: Let There Be Carnagen ensi-iltaan ei ole enää pitkä aika. Elokuvassa nähdään vihdoin, kuinka Venom (Tom Hardy) ja Carnage (Woody Harrelson) ottavat yhteen.

Leffan ohjaaja Andy Serkis on joutunut vertailemaan kahta hahmoa toisiinsa, mutta nyt hän pääsi vastaamaan hieman harvinaislaatuisempaan kysymykseen: kumpi on parempi suutelija, Venom vai Carnage?

– Se on aivan varmasti Carnage, Serkis vastaa.

Venom: Let There Be Carnage tapahtuu noin vuosi Venomin (2018) tapahtumien jälkeen. Eddie Brock yrittää pärjäillä symbioottinsa kanssa. Brock haluaa kuitenkin palata toimittajan töihin, joten hän päättää haastatella Cletus Kasadya, jonka sisällä vaanii murhanhimoinen Carnage.

– Mitä tulee mieleen, kun kuulet nimen Carnage? Tietenkin R-leima (K16 Suomessa). Mutta eivät Carnagen sarjikset ole mitenkään aikuisempaa viihdettä, tuottaja Avi Arad kertoi vuonna 2018.

Let There Be Carnagen ikäraja on fanien suureksi pettymykseksi vain K12. Mutta tottahan Arad puhuu, eivät Venomin tai Carnagen sarjikset ole verisiä tai gorepitoisia. Ne on tehty nuorille lukijoille.

Elokuvan ensi-ilta on 22. lokakuuta.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut