Voiko sitä selkeämmin sanoa? Andy Serkis kertoi Spider-Manin ja Venomin tulevaisuudesta

Andy Serkisillä oli esittää hyvä pointti.

Marvel-hahmot Hämähäkkimies ja Venom nähtiin viimeksi samassa elokuvassa vuoden 2007 Spider-Man 3 -leffassa – tuolloin Hämähäkkimiestä näytteli Tobey Maquire ja Eddie Brockia eli Venomia Topher Grace.

Ainakaan kaikki eivät olleet tyytyväisiä Venomin seikkailuihin tuossa elokuvassa. Moni toivoisikin, että kaksikko kohtaisi vielä uudelleen.

Siihen olisi tietysti nykyään erinomainen mahdollisuus, sillä sekä Tom Hollandin Spider-Man-elokuvat että Tom Hardyn Venom ovat hyvin pidettyjä. Venom on pian saamassa jatko-osankin nimeltään Venom: Let There Be Carnage.

Jatko-osan ohjaa Andy Serkis. Häneltä kysyttiin haastattelussa Hämähäkkimiehen ja Venomin mahdollisesta kohtaamisesta jossain tulevassa elokuvassa.

– Se kysymys on kaikkien huulilla. He haluavat tietää, tapaako Venom Spider-Manin, mutta henkilökohtaisesti uskon, ettei sitä tapahdu koskaan, Serkis täräytti alkuun.

– Minä vain vitsailen, tottakai se tapahtuu, Serkis jatkoi.

Serkis kuitenkin antoi ymmärtää, että jos Spider-Man-kohtaaminen tapahtuu liian nopeasti, monilta muilta Venom-elokuvilta saattaa sulkeutua ovi, ja monta superpahista jäisi näkemättä. Serkisin mielestä kerrottavana olisi fantastisia tarinoita, jotka voisivat liittyä Ravencroft Instituteen ja myöskin muihin symbiootteihin.

Sony on aikaistanut Venom: Let There Be Carnagen ensi-iltaa Marvelin Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings -elokuvan innoittamana. Leffa saapuu elokuvateattereihin lokakuun 1. päivä. Spider-Man: No Way Home puolestaan ilmestyy joulukuussa tänä vuonna.

Lähde: Screen Rant

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut