Anne Hathawayn paljastus: suuteli kymmentä miestä saadakseen roolin

Aika oli Hathawayn mukaan erilainen.

23.4.2024 08:30

Hollywoodissa on helppo saada hankalan näyttelijän leima, joka voi johtaa uran kariutumiseen. Anne Hathaway tiesi tämän jo nuorena näyttelijänä, kun hän pyrki rooliin 2000-luvun alussa.

Hathaway kertoi V Magazinen haastattelussa, että hän meni tuolloin koe-esiintymiseen, ja hän sai pestin. Hänen jälkeensä piti kuitenkin valita vielä miespuolinen vastanäyttelijä.

– 2000-luvulla – ja näin tapahtui minulle – pidettiin normaalina, että näyttelijöitä pyydettiin suutelemaan toisten näyttelijöiden kanssa kemian testaamiseksi. Se on itse asiassa huonoin tapa testata sitä, Hathaway sanoi V Magazinelle.

– Minulle sanottiin: ”Tänään tulee kymmenen miestä, ja sinä sait roolin. Etkö ole innoissasi siitä, että pääset pussailemaan heidän kaikkien kanssa?”

– Ajattelin, että onko minussa jotain vikaa, koska en ollut innoissani. Minusta se kuulosti ällöttävältä.

Hathway ei silti kieltäytynyt, koska pelkäsi työnsä puolesta.

– Olin niin nuori ja hirveän tietoinen siitä, miten helposti kaiken voi menettää, jos minut leimataan vaikeaksi, joten teeskentelin vain olevani innostunut ja jatkoin eteenpäin.

– Se ei ollut valtapeliä, kukaan ei yrittänyt olla kauhea tai satuttaa minua. Se oli vain hyvin erilaista aikaa, ja ymmärrämme nyt asiat paremmin.

Hathaway on työskennellyt näyttelemisen lisäksi tuottajana, joten hänellä on kokemusta roolittamisesta. Hän kertoi, miten itse testasi ”kemioita” The Idea of You -elokuvan koe-esiintymisissä, kun hän tarvitsi leffaan itselleen vastanäyttelijän.

– Pyysimme jokaista näyttelijää valitsemaan kappaleen, jota heidän hahmonsa rakastaisi, ja jonka piti saada hahmoni tanssimaan. Sitten teimme lyhyen improvisaation. Istuin tuolissa kuin olisimme tulleet illalliselta tai kävelyltä tai jostain, painoimme play-painiketta, ja aloimme vain tanssia yhdessä.

The Idea of You.

The Idea of You on Hathawayn uunituore elokuva, joka tulee kesän korvilla Prime Videon valikoimaan. Hathaway on elokuvassa nelikymppinen sinkkuäiti, joka aloittaa suhteen poikabändin 24-vuotiaan laulajan kanssa.

Tänä vuonna kohistiin, ainakin joidenkin katsojien taholta, Martin Freemanin ja Jenny Ortegan välisestä seksikohtauksesta elokuvassa Miller’s Girl. Heidän ikäeroaan pidettiin liian suurena, sillä Freeman on 52-vuotias ja Ortega 21-vuotias.

Jää nähtäväksi, saako The Idea of You vastaavanlaista kohinaa aikaiseksi. Ikäero on tällä kertaa pienempi, sillä Anne Hathawayn ikä on 41 ja hänen vastanäyttelijänsä Nicholas Galitzinen 29. Alla traileri.

Lue myös: Anne Hathaway oli meemivihan kohteena – sanoo Christopher Nolanin pelastaneen hänet – Episodi.fi

Lähde: V Magazine

Lisää luettavaa