Anthony Hopkins ylistää kolmea elokuvaansa, joiden käsikirjoitus on hiponut täydellisyyttä – Thorissa piti vain ”istua ja huutaa”

The Father

Legenda antoi haastattelun.

Näyttelijälegenda Anthony Hopkins paljasti omat niksinsä hyvään näyttelijäntyöhön New Yorkerin haastattelussa.

”Kun on 99,99 % täydellinen käsikirjoitus, näyttelijän ei tarvitse tehdä mitään. Pitkän päivän ilta, Uhrilampaat ja The Father. Ne ovat suurin piirtein täydellisiä”, Hopkins sanoo. ”Sama juttu kun näyttelee Shakespearea. Sinun ei tarvitse näytellä, kaikki mitä tarvitset on kirjoitettu tekstiin.”

Kun Hopkins näytteli Thor -elokuvassa, hän oli kirjoittanut käsikirjoitukseen lyhenteen N.A.R.

”Yritän soveltaa sitä kaikkeen tekemiseeni: No Acting Required (= Ei vaadi näyttelemistä). Thorissa on Chris Hemsworth, joka näyttää Thorilta, ja ohjaajana Kenneth Branagh, joka on varma siitä mitä haluaa. Minut puettiin haarniskaan, he ajoivat parran puolestani. Pitää vain istua valtaistuimella ja huutaa vähän. Jos istuu greenscreenin edessä, ei ole järkeä näytellä”, Hopkins sanoo.

Hän kertoo, että on varastanut ajatuksen Gregory Peckiltä, joka kirjoitti yhdelle Moby Dick -elokuvan käsikirjoitussivulle N.A.R. ”Ei tarvetta näyttelemiselle. Katsot vain merta, siinä kaikki!”

Hopkins nähdään seuraavaksi ylistetyssä The Father -draamassa. Elokuva on saanut muun muassa neljä Golden Globe -ehdokkuutta. Hopkins on myös melko varmasti tuleva Oscar-ehdokas roolistaan.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut