Arnold Schwarzenegger kertoo Conan the Barbarianin mahdollisesta tulevaisuudesta

Iso-Arska kertoo tulevaisuudestaan.

19.5.2023 20:20

Arnold Schwarzenegger päästää tutun Terminator-hahmonsa eläkkeelle. Hän arvelee Terminator-franchisella olevan tulevaisuutta myös ilman häntä.

– Franchise jatkaa elämäänsä, minä lopetan, toimintatähti kertoi The Hollywood Reporterille.

Vuonna 2019 julkaistu Terminator: Dark Fate floppasi pahasti ja Iso-Arska vierittää syyn itselleen. Schwarzenegger luulee, ettei häntä haluta enää nähdä.

Epäilemme, ettei asia ole näin. Uskomme Dark Faten flopanneen aivan muista syistä.

– Viestinne tuli kovaäänisesti perille. Näyttää siltä, että maailma haluaa Terminator-elokuviltaan jotain aivan muuta. Jonkun pitää kehitellä jotain uutta ja mahtavaa.

Vuonna 1984 ensi-iltansa saaneesta Terminator – tuhoajasta tuli kulttitapaus ja Arska nousi sen avulla maailman ykkösnimeksi.

Terminator oli avain menestykseeni. Minulla on todella lämpimiä muistoja siitä. Ensimmäiset kolme elokuvaa ovat upeita. Neljänteen [Salvation] en ehtinyt mukaan, koska olin Kalifornian kuvernööri. Viides [Genisys] ja kuudes [Dark Fate] eivät olleet erityisen hyviä. Tiesimme jo ennakkoon, että niiden käsikirjoitukset eivät olleet kovin hyvin kirjoitettu.

Schwarzenegger haluaisi palata Conanin rooliin. Conan the King on ollut tekeillä jo pitkään. Ensimmäinen Conan (1982) on Terminatorin tapaan kulttikamaa.

– Sitä on tehty jo kymmenisen vuotta. Fredrik Malmberg omistaa oikeudet. Malmberg väitti tehneensä sopimuksen Netflixin kanssa. Kyselin Netflixiltä ja he eivät tiedä siitä mitään. Tällaista tämä on. Toivottavasti hän selvittää sotkun, Schwarzenegger sanoo.

John Milius kirjoitti jo aikoinaan elokuvalle käsikirjoituksen. Myös muutama muu käsikirjoittaja on kirjoittanut oman näkemyksensä siitä. Vanhan Conanin tarina on siis jo valmiina.

– Meillä on jo ohjaajia, jotka haluavat tehdä sen, mutta hänellä on oikeudet. Hänen pitäisi myydä oikeudet kahta tai kolmea elokuvaa, ehkä franchisea varten. Ilman sitä emme voi tehdä mitään.

Fredrik Malmberg on norjalaisen Funcomin toimitusjohtaja. Funcom on tehnyt muun muassa tietokoneroolipeli Age of Conanin, ja omistaa Conanin oikeudet.

Lähde: Film News

Lisää luettavaa