Avengers: Infinity Warin ohjaajaveljekset paljastivat ehkä liikaa – ainakin yhden päähahmon tarina jatkuu vielä

Thanos tulee. Thanos tappaa. Thanos surmaa. Thanos murskaa. Thanos muuttaa kaiken ja aloittaa Marvelin elokuvauniversumin seuraavan vaiheen.

16.3.2018 09:09

Avengers: Infinity War on veljespari Anthony ja Joe Russon armain tekele. Se tulee myös olemaan Marvelin elokuvauniversumin tärkeimpiä tapahtumia.

Joe paljasti Comicbookin haastattelussa ehkä hieman liikaa.

Varoitus! Spoilerivaara!

Taika Waititin ohjaama Thor: Ragnarök oli jättimäinen menestys. Se on hauska, ja ennen kaikkea Ragnarök kasvatti Thoria hahmona.

Ennen Ragnarökia Thor oli vain Marvelin divarisarjan hahmo. Ketään ei oikein kiinnostanut tyyppi, mutta Taika ja Chris Hemsworth nostivat hahmon aivan uusille kierroksille, ja ukkosten jumala saattaakin olla tällä hetkellä yksi Marvelin suosituimpia hahmoja.

– Thorille on kehittynyt todella vastustamattomaan suuntaan Ragnarökissä ja nyt vielä Infinity Warissa. Thor on kiehtova tyyppi, ja hänestä saattaa kasvaa näiden kahden elokuvan takia koko Marvelin keskushahmo ihmisten mielestä, Joe kertoo.

Hemsworth on itse ilmaissut kiinnostuksensa näytellä Thoria myös jatkossa, mutta oli epävarma hahmon tulevaisuudesta.

– Taika vei Thorin hienoon suuntaan. Mielestämme huumori yhdistettynä tällaiseen paatokseen luovat paljon syvällisemmän katsomiskokemuksen. Taika onnistui Ragnarökissa juuri siinä. Nyt on meidän vuoromme viedä Thor mukaansatempaavalle matkalle, Joe kertoo.

Thor siis säilyy mitä luultavimmin hengissä Thanoksen käsissä. Tai sitten nämä puheet ovat vain keino viedä spekulaatiot aivan muille raiteille! Hmmm…

Avengers: Infinity Warin ensi-ilta on 25. huhtikuuta.

Lisää luettavaa