Bam Margerasta pidätysmääräys – pakenee parhaillaan poliisia

Välikohtaus alkoi tiettävästi virtsaamisesta.

25.4.2023 05:34

Pennsylvanian poliisi kertoo antaneensa Jackass-tähti Bam Margerasta, 43, pidätysmääräyksen. Hän oli mukana fyysisessä välikohtauksessa sunnuntaina Pocopsonissa, noin 60 kilometrin päästä Philadelphiasta.

Poliisin mukaan he olivat saaneet hälytyksen Margeran perheen kotiin. Margeraa syytetään henkilön lyömisestä kasvoihin ja tarttumisesta käsivarteen. Uhri oli hänen veljensä.

TMZ-julkaisun mukaan riita oli puhjennut, kun veli Jess Margera oli huomannut Bam Margeran virtsaavan lavuaariin.

Margera oli poliisin tietojen mukaan myös uhannut tappaa kaikki talossa olijat. Veljen mukaan Bam Margera löi häntä useita kertoja päähän.

– Minä tapan sinut. Saat luodin päähäsi, Margeran väitetään niin ikään sanoneen uhrille.

Talossa oli paikalla tiettävästi ainakin Margeran isä ja kaksi naista.

Poliisi saapui paikalle, mutta Margera oli sitä ennen paennut metsäiselle alueelle. Häntä ei ole ainakaan vielä löydetty.

Margera sai potkut muutama vuosi sitten Jackass Forever -elokuvan tuotannosta. Hän haastoi potkujen vuoksi oikeuteen Jackass-tähti Johnny Knoxvillen, tuottaja Spike Jonzen ja ohjaaja Jeffrey Tremainen.

Hän oli tehnyt ”hyvinvointisopimuksen” kollegoidensa kanssa, joka edellytti säännöllisiä huumetestejä, jotta hän saisi pysyä mukana Jackass-franchisessa. Margeran mukaan hänen testissään näkyi Adderall-lääkkeen käyttö, jota hän tarvitsee tarkkaavaisuushäiriöön. Margera perui oikeusjuttunsa viime vuonna.

Lue myös: Muistatko 007-elokuvan tyrmäävän Izabella Scorupcon, 52? Tältä ikinuori tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: NBC, TMZ

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia