Ben Affleck kertoi mikä herätti mielenkiinnon Batman-hahmossa – vertasi itseensä

Zack Snyder selitti hahmon näyttelijälle.

Hollywood-tähti Ben Affleck kertoi Batman-ajoistaan GQ-lehden haastattelussa. Näyttelijä tuumi, ettei ymmärtänyt miten ikonisesta hahmosta oli kyse, ennen kuin hän otti roolin vastaan. Hän kertoi myös, mikä herätti mielenkiintoa hahmossa.

Zack (Snyder) kertoi, että hän haluaisi sävystä Yön ritarin ja Frank Miller -sarjakuvien tyylisen, joissa hän on vanhempi, vähän rikki ja haavoittuvaisempi. Minusta se oli todella mielenkiintoinen lähestymistapa Batmaniin, Affleck sanoi.

Affleck vertasi Batmania myös itseensä.

– Tyyppinä joka on haavoittuva, tyyppinä joka kärsii kivusta noustessa aamulla sängystään, tyyppinä joka tuntee paljon henkistä kärsimystä – minusta se oli todella mielenkiintoinen lähestymistapa sankarin näyttelemiseen, ja niin me halusimme tehdä, Affleck jatkoi.

Tähti sanoi myös nauttineensa enemmän Batman v Superman -elokuvan tekemisestä kuin Justice Leaguesta.

Justice Leaguen aikana oli henkilökohtaisia ongelmia ja kuolema Zackin perheessä. Kuten sanoin, joskus asiat sujuvat ja joskus kohtaat ongelmia toisensa perään.

– Rakastin todella Batman v Superman -elokuvaa. Rakastin puvun pukemista, idea digitaalisesta äänenmuunnoksesta oli todella mielenkiintoinen ja minulla oli hauskaa, Affleck ylisti.

Lähde: CBR

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut