Better Call Saulin Bob Odenkirk aikoo paukuttaa sarjan luojan ovea viimeistään ensi vuonna – ”Rakastan tämän kaverin näyttelemistä”

Loistavan sarjan loistava näyttelijä kertoi tulevaisuudennäkymistä.

10.4.2022 22:55

Better Call Saul on saamassa hiljalleen viimeisen eli kuudennen kautensa, ja ajankohtaan sopivasti sarjan tähteä Bob Odenkirkiä haastateltiin ExtraTV:n toimesta. Jos Better Call Saul saa oman spin-off-elokuvansa Breaking Badin tapaan, Odenkirk on mukana.

Näyttelijä myönsi, että hänellä on vaikeuksia sanoa hyvästit Saul Goodmanille ja Better Call Saul -perheelleen. Odenkirk heittikin, että hän tiedustelee sarjan tekijöiltä uutta tekemistä hahmon parissa viimeistään ensi vuonna. Odenkirk sanoi myös olevansa mukana, jos sarjan pohjalta tehdään elokuva.

– En voi sanoa hyvästejä. Se on liikaa! Se on sydäntä särkevää. Rakastan heitä niin paljon. Vuoden kuluttua aion koputtaa Vince Gilliganin ovea sanoen: ”Älä viitsi!”

– Rakastan tämän kaverin näyttelemistä. Se on suuri ilo. Näin hyvin kirjoitettua roolia ei ole ollut koskaan, joten tekisin sen mielelläni uudestaan. Uusia näköaloja ja uusia hahmoja varmasti tulee, mutta tämä tulee olemaan näyttelijäurani huippukohta. Ei hätää. Olen onnekas, että sain tämän, Odenkirk ylisti.

Ainakaan vielä ei ole kuultu suunnitelmista mahdollisen Better Call Saul -elokuvan suhteen. Toistaiseksi sarjan luojat Peter Gould ja Vince Gilligan sanovat keskittyvänsä eri projekteihin. Molemmat tosin ovat sanoneet olevansa valmiita palaamaan Better Call Saulin ja Breaking Badin maailmaan jossain vaiheessa.

– Ehkä jonain päivänä, mutta henkilökohtaisesti aion pitää pienen tauon siitä maailmasta ja kokeilla jotain muuta, vain todistaakseni, että pystyn siihen, Gould sanoi Deadlinelle.

– Luulen, että tämä on myös minun vastaukseni, tarinoita on kerrottavana, mutta se ei ole todistamista maailmalle, vaan jonkin todistamista itselleen, Gilligan lisäsi ja kertoi hänellä olevan projekti tuloillaan.

Viimeisen kauden ensi-ilta on AMC:lla Yhdysvalloissa 18. huhtikuuta, ja se saapuu Suomen Netflixiin 19. huhtikuuta. Alla kauden kuusi traileri ja Odenkirk ExtraTV:n haastateltavana.

Lue myös: Muistatko Tähtiportti-sarjan Samantha Carterin? Tältä Amanda Tapping, 56, näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Movie Web

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia