Bradley Cooperin isä kuoli hänen käsivarsilleen: ”Toiseksi suurin lahja jonka hän antoi minulle”

Surullinen tarina.

Kun Oscar-ehdokas Bradley Cooper puhuu Oprah Winfreylle, tietenkin Hollywood Reporter uutisoi siitä. Haastattelussa käsiteltiin mm. hetkeä, jolloin Cooper kuuli A Star Is Bornin kahmineen Oscar-ehdokkuuksia. Kaikki tuntui hyvältä, mutta hän koki häpeää, ettei itse saanut ehdokkuutta ohjaajana.

”Ensimmäinen asia jonka tunsin oli häpeä, itseasiassa. Ajattele. Häpesin, etten tehnyt omaa osaani”, Cooper ihmettelee. Hänestä palkintogaalat ovat muuttaneet ja vääristäneet paljon taiteiljoiden omanarvontuntoa. ”Vaikka olisin saanut ehdokkuuden, sen ei pitäisi antaa minulle tunnetta olenko vai enkö ole tehnyt työtäni.  Se on se temppu, tehdä jotain johon itse uskot.”

Hän avautui myös elämänsä muuttaneesta kokemuksesta vuonna 2011, kun Cooperin isä kuoli hänen käsivarsilleen. ”Se oli toiseksi suurin lahja jonka hän antoi minulle. Ensimmäinen oli kun hän toi minut tähän maailmaan. Ja yhtä suuri kun hän antoi minun todistaa omaa poismenoaan.” Cooper kertoi, että kaikki muuttui sinä hetkenä: ”Se muutti minua näyttelijänä ja aloin elää elämääni eri tavalla.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut