Supersankarielokuva Captain Marvel tekemässä kovaa temppua lippukassoilla

Jälleen yksi Marvel-hitti.

Captain Marvel tekee ensimmäisten raporttien mukaan kovaa tulosta lippukassoilla. Marvel-supersankarielokuvan ensi-iltaviikonlopun tuotto Pohjois-Amerikassa on arviolta 155–160 miljoonaa dollaria.

Vaikka tulos jäisi 150 miljoonaan, Captain Marvel olisi silti Marvelin toiseksi paras uuden hahmon esittelevä sarjakuvafilmatisointi Black Pantherin jälkeen. Black Pantherin avaus oli peräti 200 miljoonaa dollaria.

Captain Marvelin menestys on tervetullut uutinen Hollywoodin elokuvabisnekselle, sillä alkuvuodesta lippukassoilla ei ole näkynyt isoja hittejä.

Captain Marvel on ensimmäinen Marvel-supersankarielokuva, jossa keskushahmona on nainen. Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Isossa-Britanniasssa elokuvan ensi-ilta oli naistenpäivänä 8. maaliskuuta, mutta Suomessa ja monissa muissa Euroopan ja Aasian maissa se ilmestyi jo keskiviikkona 6. maaliskuuta.

Myös muualla maailmassa Captain Marvel on saanut hyvän alun. Kiinassa se tuotti pelkästään perjantain aikana 34,3 miljoonaa dollaria, mikä on toiseksi paras perjantaitulos Marvel-leffalle Infinity Warin jälkeen.

Lähde: Hollywood Reporter

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut