Chloë Grace Moretz kertoo vanhempien miesten huonosta käytöksestä kuvauksissa hänen ollessaan teini: ”Se oli sekopäistä”

Näyttelijä muistelee alku-uraansa.

30.11.2022 23:40

Näyttelijä Chloë Grace Moretz kasvoi elokuvien parissa, ihan sanan varsinaisessa merkityksessä. Hän oli mukana elokuvassa ensimmäistä kertaa 8-vuotiaana, 14-vuotiaana hänet nähtiin jo Carrien uusintafilmatisoinnin pääroolissa.

Varietyn mukaan Moretz kertoo kokeneensa väheksyntää, usein vanhemmilta miehiltä. ”Oli aina todella mielenkiintoista nähdä, ketkä olivat todella tyytymättömiä nuoreen naiseen. Siinä vaiheessa olin jo työskennellyt niin monta vuotta, lähes kymmenen vuotta, ja kun aloin saada tärkeämpiä rooleja kasvaessani, oli mielenkiintoista nähdä monien vastareaktio.”

Moretz jatkaa. ”Suurin osa heistä oli vanhempia miehiä, jotka pitivät minua lapsena. Jos minulla oli oikeita ajatuksia, joita toin pöytään, lähes aina ne ammuttiin alas.”

Näyttelijä kutsui sitä voimien taisteluksi. ”Rajat ovat todella tärkeitä. Ja osa omien rajojen ymmärtämistä ja vahvistamista on puhua omaa totuutta ilman, että syyttää tai tuomitsee muita.”

Lisää luettavaa