Jalkapalloilija Cristiano Ronaldo paljasti suunnitelmansa Hollywoodissa – ”Haluan valmistautua kohtaamaan uuden elämän haasteet”

AOP

Muutama kollega kokeillut samaa.

Juventuksen jalkapalloileva tähtipelaaja Cristiano Ronaldo kertoi suunnitelmistaan uransa jälkeen. Hänellä on mielessään Hollywood ja sen elokuvat.

34-vuotias Ronaldo haluaa seurata Vinnie Jonesin, Eric Cantonan ja David Beckhamin jalanjälkiä ja kokeilla näyttelemistä. Hän kertoi asiasta Dubai International Sports Conference -tilaisuudessa joulukuussa.

– Toivon, että elän vielä yli 50 vuotta. Haluan valmistautua kohtaamaan uuden elämän haasteet ja tehdä asioita, joita en osaa tehdä, Ronaldo julisti.

Hän mainitsi esimerkkinä näyttelemisen Hollywood-elokuvassa. Hän kuitenkin sanoi, että se vaatii hyvää valmistautumista ja moitteetonta englanninkielen taitoa. Hän tuumi myös, ettei saa olla hermostunut.

– Jalkapallossa minun on vaikea olla hermostunut, koska siihen olen valmistautunut koko elämäni, Ronaldo jatkoi.

Voit lukea täältä, miten David Beckhamin näyttelijäsuoritus otettiin vastaan: Ammattilainen kommentoi David Beckhamin näyttelijänkykyjä – esiintyy tuoreessa toimintaseikkailussa

Lähde: Sky Sports

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut