David Cronenberg kieltäytyi ohjaamasta Top Gunia ja Flashdancea – Kertoo miksi kieltäytyi Jedin paluun ohjaamisesta

AOP

Kasarileffat olisivat näyttäneet hyvin erilaisilta.

Ohjaajalegenda David Cronenberg kertoo Varietyn haastattelussa projekteista joista kieltäytyi, sekä hieman uuden Crimes of the Futuren näyttelijöistä.

Hän kertoo muun muassa siitä, kuinka hänelle tarjottiin mahdollisuutta ohjata Top Gun, Flashdance, sekä Jedin paluu.

Cronenberg muistelee, kuinka Lucasfilmiltä soitettiin hänelle kotiinsa Torontoon. ”George Lucas pohtii, olisitko kiinnostunut ohjaamaan seuraavan Star Warsin – Sanoin, että en yleensä ohjaa muiden materiaalia, koska tein vain elokuvia jotka olen itse kirjoittanut. Hän katkaisi puhelun välittömästi”, Cronenberg kertoo.

Hän kehuu kolmea päänäyttelijäänsä uudessa elokuvassaan Crimes of the Future. Hän työskentelisi mielellään kaikkien kanssa uudelleen. ”Jos työskentelet näyttelijöiden kanssa, ja huomaat että he ovat loistavia, kuten minusta molemmat Léa [Seydoux] ja Kristen [Stewart] ovat, tunnet että he voivat tehdä monia erilaisia juttuja ja saatat pohtia heitä muihinkin rooleihin”, Cronenberg sanoo.

Hän on tehnyt viime vuosina usein yhteistyötä Viggo Mortensenin kanssa. ”Kun saat Viggon, et saa pelkästään näyttelijää, hän on ohjaaja nykyään. Hän itseasiassa ohjasi minua näyttelijänä, kun teki elokuvan Falling, jonka hän kuvasi Torontossa ja jossa näyttelin yhdessä kohtauksessa. On hauskaa vaihtaa rooleja. Mutta Viggo on myös runoilija, muusikko, kustantaja, valokuvaaja.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut