David Lynch: ”Dune ei kiinnosta minua millään lailla” – pohtii myös Twin Peaksin tulevaisuutta

Mitäköhän Lynchiltä nähdään seuraavaksi?

Denis Villeneuve tekee parhaillaan kaksiosaista Frank Herbertin scifi-kirjasarjaan perustuvaa elokuvaa. Mestariohjaaja David Lynch teki oman versionsa Dyynistä vuonna 1984.

Leffa oli katastrofi. Lynch halusi tehdä siitä monituntisen eepoksen, mutta studio leikkasi sen pilalla. Silloin Lynch tajusi, että oli ottanut hieman liian ison palan purtavakseen. Hän myös ymmärsi, että jos haluaa säilyttää oman visionsa, pitää elokuvat tuottaa itse indienä.

Hollywood Reporter jutteli hiljattain Lynchin kanssa.

Dune ei kiinnosta minua millään lailla. Sydämeni särkyi sen takia. Se oli täysi epäonnistuminen, enkä saanut tehdä viimeistä leikkausta. Olen kertonut tämän tarinan jo lukemattomia kertoja. Se ei ole elokuva, jonka halusin tehdä. Pidän kuitenkin joistain osista sitä, mutta se oli täysi epäonnistuminen minulta.

Lynchiltä kysyttiin myös, onko hän kiinnostunut Villeneuven versiosta. Hän sanoi, ettei hänellä ole minkäänlaista kiinnostusta Dyyniin.

Samalla häneltä kysyttiin Twin Peaksin neljännestä kaudesta.

– Ehkä minun pitää kommentoida näitä huhuja. Mitään sen suuntaista ei ole tapahtumassa tällä hetkellä. Se on vain huhu, joten vaikka se olisikin totta, niin mitään ei ole tällä hetkellä tapahtumassa.

Lähde: Geektyrant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut