Disney Plus -suoratoistopalvelu starttasi – käyttäjillä heti teknisiä ongelmia

Ongelmia oli odotettavissa.

Disney Plus -suoratoistopalvelu on juuri startannut Yhdysvalloissa. Ikävä kyllä Disney ei selvinnyt urakasta ongelmitta.

– Disney Plussan kysyntä on ylittänyt korkeat odotuksemme. Olemme siihen tyytyväisiä ja työskentelemme nopeasti selvittääksemme nykyiset käyttäjäongelmat. Arvostamme kärsivällisyyttänne, Disneyn edustaja sanoi.

Suoratoistopalvelu avasi ovensa keskiyöllä paikallista aikaa. Katsottavana on alkuvaiheessa viihdettä ainakin Marvelilta, Pixarilta, Lucasfilmiltä, National Geographicilta ja tietysti Disneyltä itseltään.

Elokuvista ja sarjoista eivät kuitenkaan ole ainakaan kaikki päässeet nauttimaan. Useat käyttäjät ovat saaneet ”unable to connect” -virheilmoituksen – palveluun ei siis ole saanut yhteyttä. Tiettävästi joillakin sisään päässeillä on ollut niin ikään ongelmia suoratoistamisessa.

Disneyn Kevin Mayer arveli jo viime viikolla, että alkuvaiheessa saattaa ilmetä ongelmia.

Disney Plus on tällä hetkellä saatavilla Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Hollannissa. Seuraavaksi se saapuu Australiaan, Uuteen-Seelantiin ja Puerto Ricoon. Suomessa palvelu on tilattavissa joskus vuonna 2020.

Alla kuva virheilmoituksesta.

 

Lähde: Deadline

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut