Varoitus! Star Wars -hypetystä: Kohtaus aavikolla sai kuvausryhmän hiljaiseksi

Juttu ei sisällä spoilereita.

Star Wars: The Rise of Skywalkerin ensi-iltaan ei ole enää kauan. Sitä odotellessa täytyy vain tyytyä hehkuttamaan tulevaa.

Reytä näyttelevä Daisy Ridley kantoi oman kortensa kekoon kertomalla elokuvassa nähtävästä kohtauksesta.

– Se oli viimeinen kuvauspäivämme Jordaniassa, luonnonvalon himmetessä. Se oli niin jännittävää. Se oli vain lyhyt kohtaus, jonka kuvasimme nopeasti, mutta kuvausryhmä oli vaikuttuneempi kuin mitä olin aiemmin nähnyt. Ajattelin: ”Herranen aika, jos tämä on ihmisten välitön reaktio, vaikka kohtaus ei ole edes valmis, kuvitella minkälainen se on nähdä elokuvissa John Williamsin musiikilla ja kaikella sellaisella, Ridley hehkutti.

Elokuvateatterissa lienee siis luvassa jotain tunteita herättävää, mikäli tähteä on uskominen. Ja Williamsin musiikki tunnetusti säväyttää jo vaikka yksinäänkin.

The Rise of Skywalker on uuden trilogian viimeinen osa. Sen jälkeen Star Wars -elokuvat jäävät pidemmäksi aikaa tauolle.

Disney Plus -palvelu paikkaa kuitenkin pahinta nälkää The Mandalorian -sarjalla sekä Obi-Wan Kenobista kertovalla sarjalla, jonka pääosissa nähdään itse Ewan McGregor.

Lähde: Cinema Blend

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut