Rogue One ja Captain Marvel -tähti Ben Mendelsohn: Hämähäkkimies on tärkein Marvel-hahmo

Selkeä mielipide.

Star Wars: Rogue One -elokuvassa ansiokkaasti pahista esittänyt Ben Mendelsohn kertoi haastattelussa ajatuksistaan Hämähäkkimiehestä. Mendelsohnilla oli rooli myös Captain Marvel ja Spider-Man: Far From Home -elokuvissa.

Hämähäkkimies oli lähellä joutua pois Marvelin elokuvauniversumista, koska Sony ja Disney eivät päässeet sopimukseen tulonjaosta. Sopu kuitenkin syntyi lopulta – myös Hämähäkkimiestä esittävän Tom Hollandin myötävaikutuksella.

Asia nousi esille Metron haastatellessa Mendelsohnia:

– Yleensä näistä asioista selviää rauhallisuudella. Joskus tietyst saattaa tulla tilanteita, jotka tuntuvat johtavan ensimmäiseen maailmansotaan, Mendelsohn mietti.

– Mutta hemmetti. Ei Spider-Mania voi menettää Marvel-universumista. Hän yksi heidän *itun pornotähdistä. Voisin nimetä 30 nimeä, jotka voisi helposta menettää, ennen kuin alat miettiä Spider-Mania, Mendelsohn sanoi.

– Itseasiassa en osaa ajatella yhtään hahmoa, joka olisi tärkeämpi Marvelille kuin Spider-Man. Hulk, Thor… kukaan heistä ei ole niin tärkeä kuin Spider-Man. Ei kukaan, näyttelijä jatkoi.

Mendelsohnin mielestä olisikin ollut katastrofi, jos Peter Parkerin MCU-taival olisi jäänyt kesken.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut