Disneyn Galactic Starcruiser Hotel voi olla muistettava elämys – mutta lysti maksaa hunajaa!

Ei tänne nyt ainakaan joka viikonloppu ole varaa.

10.8.2021 12:00

Disney on rakentanut hotellin, joka on epäilemättä suunnattu erityisesti Star Wars -faneille – se on nimittäin ”galaktinen risteilijä”.

Hulppea hotelli on nimeltään Galactic Starcruiser Hotel, ja se on osa Disneyn Star Wars: Galaxy’s Edge -huvipuistoa. Huvipuistokin on kävijöilleen kokonaisvaltainen elämys, sillä asiakkaat puetaan Star Wars -asusteisiin, ja paikalla voi seurailla avaruusolentojen ja droidien liikuskelua nauttien samalla avaruudellisista ruoista ja juomista.

Galaxy’s Edgeen saapunut vieras voi halutessaan astua myös hotelliin – tai siis luksusluokan avaruusalukseen – jossa teemaksi paljastuu kaksipäiväinen ”risteily”. Viihdykkeenä on muun muassa musiikkia, Sabaccin peluuta ja valomiekkailun harjoittelua. Asiakkaat voivat osallistua myös roolipelimäiseen, interaktiiviseen seikkailuun, joka etenee läpi hotellivierailun ajan. Star Wars -fani voi eläytyä vaikkapa salakuljettajan tai kapinallisen taistelijan elämään.

Elämys ei ole edullinen, sillä yksittäiselle asiakkaalle kaksipäiväinen visiitti hotellissa maksaa vähintään 4809 dollaria (4097 euroa). Hinta kattaa perustason hytin, ruokailuja, interaktiivisia seikkailuja, vaatetuksen ja muuta viihdettä.

Disney antaa hinnoissaan armoa perheellisille, sillä kolmen hengen perheelle hinta on 5299 dollaria (4514 euroa) ja nelihenkiselle perheelle 5999 dollaria (5110 euroa).

Lähde: TechSpot

Lisää luettavaa