Ryan Reynolds arveli milloin Deadpool 3 -leffan kuvaukset alkavat – kehui elokuvan taustakaksikkoa

Moni on fani odottanut tietoa siitä, milloin antisankarin päivä Marvelilla koittaa. Nyt siitä on saatu hiukan tietoakin.

9.8.2021 10:37

Sarjakuvasankari Deadpoolin oikeudet ovat nykyään Disneyllä, joka tarkoittaa sitä, että hahmo pääsee seikkailemaan MCU-elokuvissa yhdessä muiden Marvel-hahmojen kanssa. Läppää heittävää miekkamestaria esittävä Ryan Reynolds kertoi haastattelussa, että kuvaukset saattaisivat alkaa jo vuonna 2022.

– Prosenttimahdollisuus? En tiedä. En osaisi laittaa siihen prosentteja, Reynolds mietti aluksi Colliderin haastattelussa.

– Sanoisin ehkä 50/50. Kehitämme sitä aktiivisesti ja se on muotoutumassa aika hyvään kuntoon, Reynolds jatkoi.

– Mikä helvetin kuukausi nyt on? Elokuu? Ai ensi vuonna? Luultavasti melko hyvä (mahdollisuus). Sanoisin 70 prosenttia, Reynolds tarkensi vielä myöhemmin.

Reynolds antoi ymmärtää kehittävänsä päivittäin Deadpool 3 -elokuvaa yhdessä käsikirjoittajakaksikko Wendy ja Lizzie Molyneuxin kanssa. Näyttelijä kehui heidän ymmärtävän hyvin Deadpoolin maailmaa.

Tähdeltä on tulossa 11. elokuuta uusi ja odotettu elokuva Free Guy. Sen tarinassa on aika hauskalta kuulostava lähtökohta, sillä Reynoldsin rooli on elokuvassa tietokonepelin hahmo.

Lähde: Metro

 

Lisää luettavaa