Ensin lähti Stallone, nyt Arska sanoi hasta la vista, baby – mitä ihmettä hittielokuvasarjan kulisseissa tapahtuu?

Expendables on suosittu toimintaleffasarja, joka on kerännyt kokoon Hollywoodin kovimmat nykyiset toimintatähdet. Myös osa eläkeläisistä on saatu raavittua naftaliinista mukaan. Leffasarjan kulisseissa tapahtuu kuitenkin kummia.

Entertainment Weekly kertoi juuri, että Arnold Schwarzenegger ei aio osallistua Expendables 4:n kuvauksiin ilman hyvää kamuaan Sylvester Stallonea, joka lähti leffasarjasta viime perjantaina.

Expendablesia ei ole ilman Slyta. En koskaan tekisi leffaa ilman häntä, Terminaattori-tähti kertoo.

Stallonen edustaja ilmoitti viime perjantaina toimintatähden lähteneen sarjan neljännestä osasta riidan takia.

Stallonen lähtö on kova paikka, sillä näyttelemisen lisäksi hän oli yksi leffojen käsikirjoittajista.

– En ole nähnyt käsikirjoitusta. En edes tiedä onko sellaista olemassa, vaikka he haluavat kuvatakin jo elokuussa, Arnold kertoo.

Vaikka Syltty palaisi takaisin, Iso-Arska ei ole varma omasta paluustaan.

– Ensimmäinen ja toinen osa olivat mahtavia, mutta mielestäni hahmoni oli kirjoitettu kolmanteen osaan huonosti. Hahmo ei oikein toiminut siinä, mikä tietenkin huolestuttaa minua. Mielestäni hahmollani ei ollut mitään annettavaa elokuvalle. Jos he kirjoittavat hyvän kässärin, jossa hahmoni myös kasvaa tarinan mukana, saatan palata takaisin. Jos ei, en aio myöskään tehdä elokuvaa, Arnold paljastaa.

Ison-Arskan tulevan leffan, Aftermathin, jenkkiensi-ilta on perjantaina sekä digitaalisena että teattereissa. Suomen ensi-illasta ei ole varmuutta.

Aftermathin traileri alla.

YouTube video

Lähde: Entertainment Weekly

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut