Entinen Joe Bidenin tukija Dwayne Johnson: ”Woke-kulttuuri häiritsee minua”

The Rock siirtyy politiikasta hieman syrjemmälle.

6.4.2024 11:31

Dwayne Johnson oli Fox Newsin vieraana, jossa hän kertoi näkemyksiään Yhdysvaltojen nykymenosta. Hän esimerkiksi paljasti, ettei aio tukea yhtäkään presidenttiehdokasta tämän kertaisissa vaaleissa, vaikka tuki julkisesti Joe Bideniä vuonna 2020.

Johnson ei ole erityisen onnellinen USA:n nykytilasta.

– Cancel- ja woke-kulttuuri, kahtiajako ynnä muu sellainen häiritsee minua. Joko annat periksi ja teet kuten muut haluavat tai sitten olet oma aito itsesi… ja saatat ehkä loukata ihmisten tunteita ja suututtaa heidät, mutta myös se on ihan ok, Johnson sanoo.

– Pidin Bidenin tukemista sillä hetkellä parhaana mahdollisena vaihtoehtona. Ajattelin, että minulla on vaikutusvaltaa ja tehtävänäni olisi käyttää sitä ja jakaa ihmisille mielipiteeni vaaleista. Olin silloin maailman seuratuin mies, kuten olen myös tänään, ja arvostan sitä todella paljon.

– Päätökseni aiheutti minulle kuitenkin surua, koska sen seurauksena syntyi vielä enemmän kahtiajakoa. Minuun sattui kipeästi. En ymmärtänyt sitä silloin. Ajattelin vain, että maassamme on niin paljon levottomuutta ja halusin hieman rauhoitella ihmisiä, Johnson sanoo.

– Se aiheutti vain syvemmän kuilun ihmisten välille. Ymmärrän sen nyt, enkä aio tukea julkisesti ketään tällä kertaa. Tehtävänäni on yhdistää tämä maa. Pidän jatkossa politiikan omana tietonani. Kerron kuitenkin sen verran, että meikäläisiä, ihmisiä, jotka eivät enää luota poliitikkoihin, on paljon. Luotan kuitenkin amerikkalaisiin, ja siihen, että he äänestävät minulle sellaisen presidentin, jota voin tukea sataprosenttisesti.

Lähde: Comingsoon

Lisää luettavaa