Ethan Hawke ohjasi tytärtään Mayaa seksikohtauksessa – ”Emme olleet moksiskaan”

Huolta täytyi pitää kahdesta muusta näyttelijästä.

7.9.2023 07:01

Hollywood-tähti Ethan Hawke on myös ohjaaja, ja hänen uudessa elokuvassaan Wildcat näyttelee hänen tyttärensä Maya Hawke. Hän on Ethan Hawken ja Uma Thurmanin yhteinen lapsi.

Elämäkerrallisessa, kirjailija Flannery O’Connorin elämästä kertovassa elokuvassa Wildcat, nähdään muutama seksikohtaus, joissa näyttelee Maya Hawke. Muita näyttelijöitä kohtauksissa ovat Cooper Hoffman ja Rafael Casal.

Seksikohtaukset ohjasi Mayan isä Ethan, mutta siitä ei koitunut ongelmaa Ethanille tai Mayalle. Sen sijaan Ethan Hawken mukaan huolta täytyi pitää Hoffmanista ja Casalista.

– Meidän piti pitää huolta Rafaelista ja Cooperista, Ethan Hawke sanoi nauraen Varietylle.

– Mielestäni se oli outoa heille. Me emme olleet moksiskaan. Ei vähempää voisi välittää, Ethan Hawke jatkoi.

– Varmistimme, että heillä on kuvauksissa intiimikoordinaattori, jotta he tunsivat olonsa turvalliseksi ja mukavaksi, eivätkä niin kuin heitä vakoiltaisiin, Maya Hawke jatkoi.

Ethan lisäsi jälleen huumorilla vakoilukommenttiin viitaten: ”Joku kammottava isä”.

Wildcatin toisena ohjaajana toimii Shelby Gaines. Näyttelijöinä toimivat puolestaan Laura Linney, Philip Ettinger, Steve Zahn, Vincent D’Onofrio, Alessandro Nivola ja Willa Fitzgerald.

Ethan ja Maya Hawke eivät tee ensimmäistä kertaa yhteistyötä. sillä he näyttelivät yhdessä vuoden 2020 minisarjassa The Good Lord Bird. Äitinsä Uma Thurmanin kanssa Maya Hawke näyttelee tässä kuussa ilmestyvässä The Kill Roomissa. Leffassa on mukana myös Samuel L. Jackson ja Joe Manganiello. Alle The Kill Roomin kuva ja traileri.

Lue myös: Näyttelijä syytti Michael Mannin Ferrari-leffaa kulttuurisesta omimisesta – nyt tuottaja puolustautui – Episodi.fi

The Kill Room.

Lähde: NME

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia