Ex-007 George Lazenby ehdotti uutta Bondia – Marvel-tähti olisi ”hullu” ja ”tarpeeksi röyhkeä”

Lazenby näkee Daniel Craigin aikakauden jälkeisessä tilanteessa samaa kuin Sean Conneryn aikoina.

10.1.2023 06:00

Päivitys 10.1.2023 kello 22:20. Lazenby ehdotti Liam Hemsworthia, ei Chris Hemsworthia.

James Bondia yhden kerran näytellyt George Lazenby ehdotti TMZ-lehden haastattelussa Nälkäpeli-tähteä 007-rooliin. Hänen mielestään näyttelijässä on sopivia ominaisuuksia.

Lazenbyn mielestä Thorin roolistaan tunnetun Chris Hemsworthin veli Liam olisi mainio rooliin. Hänet nähtiin muun muassa Independence Day: Uusi uhka -elokuvassa sekä Nälkäpeli-leffasarjassa.

Lazenby sanoi Hemsworthin olevan ”hyvännäköinen aussijätkä”, ja ex-Bondin mukaan 007-rooliin tarvitaan ”tarpeeksi hullu, tarpeeksi röyhkeä, tarpeeksi itsevarma” ja ”tarpeeksi kunnianhimoinen” näyttelijä.

Lazenbyn mukaan Craigin jälkeen on vaikeaa ottaa Bondin rooli haltuun, kuten oli myös Conneryn jälkeen. Hänen mielestään Hemsworth sopisi kuitenkin täydellisesti.

Mainittakoon, että sekä Lazenby että Hemsworth ovat kotoisin Australiasta. Bond on tunnetusti mielletty britiksi – vaikkakin esimerkiksi Pierce Brosnan on syntynyt Irlannissa. Näyttelijän ei siis välttämättä tarvitse olla syntyperäinen britti.

Nykyisin 83-vuotias Lazenby nähtiin Bondina vuoden 1969 elokuvassa Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa.

Seuraavaksi Bondiksi on veikattu muun muassa Aaron Taylor-Johnsonia. Voit lukea lisää täältä: Hän on vedonlyöjien suosikki James Bondiksi – teki väitetysti vaikutuksen koekuvauksissa – Episodi.fi

Lue myös: Jeremy Renner jakoi iloisen kuvan sairaalasta – täytti 52 vuotta! – Episodi.fi

Lähde: Daily Mail

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia