Jeremy Renner jakoi iloisen kuvan sairaalasta – täytti 52 vuotta!

Synttärisankari pääsi iloisen joukon ympäröimäksi.

9.1.2023 07:00

Hollywood-tähti, ja Marvel-elokuvistakin tuttu Jeremy Renner säikäytti faninsa lumiauraonnettomuudellaan, kun hän jäi ainakin 6500 kiloa painavan, telaketjuilla varustetun ajoneuvonsa alle. Renner menetti runsaasti verta, mutta sai onneksi nopeasti ensiapua ja kuljetuksen helikopterilla sairaalaan.

Renner helpotti huolestuneiden mieltä, kun hän jakoi aiemmin kuvan sairaalasta. Ensimmäisessä kuvassa onnettomuuden jälkeen Rennerin kasvot olivat vereslihalla.

Renner jakoi nyt uuden kuvan sairaalasta, jossa hänen ympärillään on iloiselta vaikuttavaa sairaalan henkilökuntaa. Tilanne on juhlava, sillä Renner täytti 52 vuotta.

Renner kiitti sairaalan henkilökuntaa. Hän myös antoi ymmärtää olevansa jonkinlaisen matkan alussa, ja maininta epäilemättä liittyy hänen toipumiseensa.

Poliisi ei usko Rennerin onnettomuuteen liittyvän rikosta. Virkavalta kuitenkin tutkii lumiauraa ainakin mahdollisten teknisten vikojen varalta. Ajoneuvossa ainakin piti olla lukuisia turvaominaisuuksia onnettomuuksien estämiseksi.

Lue myös: Malli-näyttelijä Nina Dobrev täytti 34 vuotta – tältä tulevan Renny Harlin -leffan tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia