Loukkaantunut Jeremy Renner auttoi 6500 kilon aurallaan perheenjäsentään – auto oli jumissa nietosten keskellä

Rennerillä on ollut tapana auttaa myös naapureitaan.

5.1.2023 06:00

Kerroimme aiemmin Jeremy Rennerin olevan parhaillaan sairaalassa, josta hän jakoi kuvan vammoja kärsineistä kasvoistaan. Hän kertoi julkaisussaan muun muassa olevansa ”liian sekaisin” kirjoittaakseen.

Sheriffi Darin Balaam kertoi alkuviikon tiedotustilaisuudessa tapahtumien kulusta aika tarkasti. Lainvalvoja sanoi Rennerin perheenjäsenen ajaneen Marvel-tähden autoa, joka oli jäänyt vaikeissa olosuhteissa jumiin nietosten keskelle lähelle Rennerin Nevadan kotia. Mt. Rosen alueella oli myös monia muita autoja jumissa voimakkaan lumisateen vuoksi.

Renner haki sheriffin mukaan ”erittäin suuren” PistenBully-lumiauransa saadakseen auton pois pinteestä. Sheriffin mukaan lumiauran paino oli vähintään 6500 kiloa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kun Renner oli siirtänyt jumissa olleen autonsa, hän poistui lumiaurasta puhuakseen perheenjäsenelleen, jolloin lumiaura alkoi liikkua.

– Hän yritti päästä PistenBullyn kuljettajan paikalle, ja tässä vaiheessa PistenBully ajoi hänen ylitseen, sheriffi kuvaili.

Rennerin naapuri sanoi, että aura ajoi näyttelijän toisen jalan yli huolimatta lukuisista turvaominaisuuksista, ja Renner menetti tilanteessa runsaasti verta. Lumiaura puolestaan jatkoi matkaansa lumikasaan Rennerin pihatiellä.

Virkavalta uskoo tapauksen olevan onnettomuus. He eivät epäile päihtymistä eikä myöskään rikosta. Aura on kuitenkin tutkittavana poliisilla mahdollisten mekaanisten vikojen varalta.

Sheriffi kertoi Rennerin auraavan alueen teitä myös naapureilleen, ja Renon pormestari Hillary Schieve puolestaan sanoi näyttelijän ”auttavan aina muita”. Rennerin työmaa olisi ollut onnettomuuden aikaan mittava, sillä lunta oli satanut jopa noin 90 senttiä. Alla video tiedotustilaisuudesta.

Lue myös: Veren tahrima Jeremy Renner jakoi kuvan – vakavasti loukkaantunut tähti on hengissä! – Episodi.fi

Lähde: Independent, Boston

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia