Fast & Furious -ohjaaja Justin Lin jätti Fast X:n kesken kuvausten – Tuotanto menettää hirmuisia summia päivittäin, ennen kuin uusi ohjaaja löytyy

AOP

Yllätyskäänne.

Variety uutisoi, että Fast & Furious -elokuvasarjan kymmenennen osan tuotanto on hieman pulassa. Ohjaaja Justin Lin nimittäin jätti elokuvan viikko tuotannon alkamisen jälkeen. Huhtikuun 22. päivä Vin Diesel postasi Instagramiin videon, jossa kysyy Linin tuntemuksia ensimmäisen viikon jälkeen.

Silminnähden kiusaantunut Lin hakee sanoja, pälyilee ja sanoo, että luvassa on ”ööh, eeppinen päätös” sarjalle. Kun Lin sanoo epävarmasti, että tuntee sydämessään tämän olevan sarjan paras osa, siihen Diesel vastasi: ”UUUUUUHHHH!”.

Lin on ohjannut viisi sarjan kymmenestä elokuvasta, Tokyo Driftistä lähtien. ”Universalin tuella, olen tehnyt vaikean päätöksen ja siirtyä syrjään Fast X:n ohjaajan paikalta, jääden vain tuottajaksi projektiin”, Lin sanoi lausunnossaan.

Tietojen mukaan Linin lähtö oli ”ystävällinen” ja johtui taiteellisista erimielisyyksistä. Variety kuitenkin huomauttaa, että tämän luokan, useita miljoonia tahkovan franchisen jättäminen tässä ajassa on erittäin harvinaista ja tuhoisaa. Kun tuotanto on keskeytetty, palkkoja ja muita kuluja on maksettava siitä huolimatta näyttelijöille ja kuvausryhmille.

Arvioiden mukaan menetetty kuvauspäivä maksaa Universalille 600 000:sta dollarista miljoonaan dollariin. Varietyn mukaan summan suuruus riippuu siitä, kuinka iso toimintakohtaus päivälle oli ollut suunnitteilla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vin Diesel (@vindiesel) jakama julkaisu

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut