Fifty Shades -tähti Dakota Johnson selvensi huhuja nukkumisestaan

Paljonko unta on riittävästi?

8.2.2024 14:30

Uni on tärkeää, mutta Dakota Johnson vaikuttaa nukkuvan todella paljon. Wall Street Journalin haastattelun mukaan tähti voisi joskus nukkua jopa 14 tuntia yössä. Johnson sanoi, että hän ei ole ”toimintakykyinen”, jos hän nukkuu vähemmän kuin 10 tuntia, ja että unta voi helposti tulla 14 tuntia.

Näyttelijä sanoi myös, että uni on hänen ”ykkösprioriteettinsa”, ja että hän käyttää aikaa nukkumiseen, kun hänellä on vapaapäivä. Johnson halusi nyt tarkentaa kommenttejaan Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa.

– En sanonut sitä niin. Ei, sanoin, että voisin helposti nukkua 14 tuntia, mutta en välttämättä tarvitse sitä. En ole hirviö. Minulla on työ, Johnson sanoi.

Aikuinen ihminen tarvitsee asiantuntijoiden mukaan unta 7-9 tuntia yössä. WebMD:n mukaan kuusikin tuntia riittää joillekin, ja jotkut puolestaan tarvitsevat 10 tuntia unta. Jos unta saa riittävästi, mutta tuntee itsensä silti väsyneeksi, kyseessä voi olla piilevä vaiva kuten uniapnea.

Johnsonin seuraava elokuva on Madame Web, ja hän on toivottavasti saanut työskennellä sen parissa virkeänä. Elokuva sijoittuu Sonyn Marvel-maailmaan.

Johnson kertoi, ettei ollut koskaan ennen näytellyt sinitaustan edessä, ja kuvaili kokemustaan Entertainment Weeklylle ”täysin psykoottiseksi”.

– En ole koskaan tehnyt elokuvaa, jossa olet sinitaustan edessä, jossa tapahtuu tekoräjähdyksiä, ja joku huutaa ”räjähdys’. Sitten teeskentelet, että jossain tapahtuu räjähdys. Se oli minusta täysin psykoottista, Johnson sanoi.

Alla elokuvan traileri. Lue lisää täältä: Dakota Johnson valitteli Madame Webin kuvaamisen olleen psykoottista – ”En tiedä, tuleeko tästä ollenkaan hyvää” – Episodi.fi

Lähde: WebMD, CinemaBlend

Lisää luettavaa