Finnkino keskeyttää elokuvanäytökset yli kahdeksi viikoksi pääkaupunkiseudulla ja Lahdessa

Elokuvateatteriketju kertoi asiasta tiedotteella.

27.11.2020 14:20

Elokuvateatteriketju Finnkino kertoi tiedotteessaan keskeyttävänsä elokuvien näytökset 30.11.–18.12. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Lahdessa näytökset keskeytetään 30.11.–14.12. aikavälillä. Muilla paikkakunnilla Finnkinon näytökset jatkuvat normaalisti.

Sarjalippujen voimassaoloaikaa pidennetään tammikuun 2021 loppuun asti, jos umpeutumisaika on marraskuun 30. päivän jälkeen. Finnkinon mukaan sarjalippujen voimassaoloaika muuttuu automaattisesti, eikä asiakkaan tarvitse erikseen vaihtaa lippuja.

Finnkinolta toivotaan, että teatterit voisivat taas olla auki jouluna. Ohjelmistoon olisi näillä näkymin tulossa ainakin Wonder Woman 1984, sekä kotimaiset Fucking with Nobody, Tunturin tarina, Peruna ja Pertsa ja Kilu.

Uusi elokuvateatteriketju Cinamon on sulkenut väliaikaisesti Triplan teatterinsa, mutta vielä ei ole tietoa kuinka Redin Cinamonin käy. Myös Kansallisteatteri ilmoitti, että aikoo peruuttaa kaikki näytännöt loppuvuodeksi.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta voi käydä katsomassa ohjeita koronalta suojautumiseen. Muistetaan pitää itsemme lisäksi huolta myös toisista, jotta teatterit ja muut kulttuuripalvelut saataisiin jälleen toimimaan.

Lisää luettavaa