Gal Gadot sai vielä Batman v Superman -leffasta ”räkäpalkan” – päräyttävä palkankorotus Wonder Woman 1984 -elokuvaan

Köyhäintaloon ei varmastikaan silti päätynyt.

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) -elokuvassa nähtiin taisto Lepakkomiehen ja Teräsmiehen välillä. Tarinaa oli säestämässä aika isossa roolissa myös Gal Gadot, mutta hänen palkkansa oli aika vaatimaton.

Kotimaassaan Israelissa asepalveluksen suorittanut Gadot varmasti nosti tienestejään sotilaan palkkapussista, mutta Hollywoodin blockbuster-elokuvien mittapuulla 300 000 dollarin tienestejä voi silti pitää minimaalisina. Gadot saa nykyään onneksi voitakin leipänsä päälle, sillä Wonder Woman (2017) -menestys toi hänelle 10 miljoonan palkkapussin Wonder Woman 1984 -elokuvasta.

10 miljoonaakin on silti vain puolet siitä, mitä osa Hollywoodin miestähdistä saa pääroolista ison budjetin elokuvassa. Ehkäpä Gadot voikin neuvotella vielä kovamman liksan, jos Wonder Woman 1984 osoittautuu edellisen osan tapaan menestykseksi.

Usein Hollywood-tähdillä on myös luvassa bonus, jos elokuva menestyy. Näin ollen 10 miljoonan tili saattaa vielä kasvaa. Wonder Woman 1984:n julkaisupäivä teattereissa on ainakin näillä näkymin jouluna tänä vuonna.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut