Game of Thrones -tähti huijasi myös kanssanäyttelijöitään hahmonsa kohtalosta

Spoilerivaroitus, jos et ole katsonut Game of Thronesin tuoreinta jaksoa!

7.5.2016 22:45

Game of Thronesin uusimmassa jaksossa suosikkihahmo Jon Snow herätettiin henkiin. Snow’ta esittävä Kit Harington kertoi tuoreessa haastattelussa hahmonsa ylösnousemisesta.

Harington tiesi Snow’n palaavan kuolleista kuudennen kauden alussa. Hän tietysti väitti hahmonsa olevan kuollut julkisesti faneille ja lehdistölle. Game of Thronesin tuottajat käskivät Haringtonin myös valehtelemaan kanssanäyttelijöilleen, että Snow on lopullisesti kuollut.

– Ensin ajattelin sen olevan hauskaa. Tämä tulee olemaan hauska peli. Mutta minun piti valehdella paljon läheisille ystäville ja sarjan näyttelijöille ja kuvausryhmälle. Mitä pidemmälle se meni, sitä enemmän tunsin pettäväni heidät, Harington kertoi.

Kaikki Game of Thronesin näyttelijät eivät uskoneet Haringtonia. Davosta esittävä Liam Cunningham käski Haringtonin ”painua v***uun” tämän väittäessä Snow’n olevan lopullisesti kuollut.

Sansaa esittävä Sophie Turner kuitenkin uskoi Haringtonin väitteet.

– Sophie Turner, siunatkoon häntä, kirjoitti minulle pitkän kirjeen siitä, kuinka paljon hän rakasti työskentelyä kanssani. Se sai minut nauramaan, totesi Harington.

Lähde: Entertainment Weekly

Lisää luettavaa