Game of Thrones -aiheinen näyttely tulee Suomeen

Suomeen tulee huhtikuussa Game of Thrones -aiheinen näyttely. HBO Nordic ja Game of Thrones tuovat Hall of Faces -näyttelyn Helsinkiin ja kutsuvat kaikki fanit Mustan ja valkoisen taloon 13.–17. huhtikuuta Helsingin Narinkkatorille.

Odotetun Game of Thrones -sarjan 25.4. alkavan uuden kauden myötä HBO Nordic tarjoaa faneille mahdollisuuden astua sisään Mustan ja valkoisen taloon ja kokea sarjan uusi kansainvälinen näyttely Hall of Faces.

Näyttelyssä fanit pääsevät omalla kuvallaan osalliseksi näyttävää interaktiivista Hall of Faces -muuria käyttämällä paikan päällä olevia kuvasovelluksia. Vierailijat voivat myös ladata oman kuvansa ja jakaa sen Facebookissa, Instragamissa ja Twitterissä.

Hall of Faces -kokemuksen lisäksi vierailijat voivat kurkistaa Monikasvoisen jumalan lähteeseen ja löytää omien suosikkihahmojensa suosituimpia lausahduksia menneiltä kausilta. Fanit pääsevät myös valloittamaan himoitun Rautavaltaistuimen ja poseeraamaan Aryan Neula-miekan kanssa. Näyttelyssä ovat nähtävillä myös Aryan, Jaqen H’gharin ja Waifin puvut.

Näyttely järjestetään Narinkkatorilla Helsingissä ja sinne on vapaa pääsy. Näyttely on avoinna 13.–17. huhtikuuta seuraavasti: ke-pe 12-20, la 10-18, su 10-15. Virallinen hashtag sosiaalisessa mediassa on #GoTNordic.

(Episodi/JH)

Aiheeseen liittyvät jutut

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Vastaamalla näet muiden vastaukset.