Häiritsevän outoa seksiä sisältävä tieteisleffa lisättiin Viaplayhin – ottaisitko sänkykaveriksi hybridin?

Heikosta IMDb-arvosanastaan (5,7) huolimatta elokuva on ainakin ensimmäisen puoliskonsa ajan viihdyttävää katsottavaa.

Miltäs kuulostaisi lemmenleikit tieteilijöiden kehittämän ihminen-eläin-hybridin kanssa? Asiaa voi pohtia samalla, kun katsoo Elisa Viihde Viaplaysta elokuvaa Splice (2009).

Leffan  tarinassa tutkijapariskunta onnistuu luomaan uusia hybridilajeja eläinten DNA:ta manipuloimalla. Seuraava looginen askel heille on yhdistää ihmisen ja eläinten perimää.

Sekä tiedeyhteisö että Elsan ja Cliven tutkimusta tukenut lääkeyhtiö pitävät ajatusta liian radikaalina ja eettisesti arveluttavana. Kielloista huolimatta he jatkavat kokeilujaan suljettujen ovien takana ja onnistuvat luomaan olion, joka on osaksi ihminen, osaksi eläin – älykäs ja elinvoimainen, kaunis ja virtaviivainen. Lopulta asiat alkavat totta kai mennä pieleen.

Näyttelijöinä Adrien Brody, Sarah Polley, Delphine Chanéac, David Hewlett sekä Abigail Chu. Ohjauksesta vastaa Vincenzo Natali, joka sai idean elokuvaan nähdessään laboratoriohiiren, jolla kasvoi ihmisen korva selässään.

Elokuvan otuksesta kerrottakoon, että sen silmät kuuluvat hahmon näyttelijälle Delphine Chanéacille. Niiden etäisyyttä toisistaan kasvatettiin digitaalisesti. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Amazon Primessa: Omalaatuinen ja hieno scifi-leffa – ohjaajat arvelivat silti, etteivät enää pääse tekemään isoja elokuvia – Episodi.fi

YouTube video

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut