Han Solo -elokuvassa nähtiin melkoinen yllätys – mutta miten se edes oli mahdollinen?

Jättimäinen spoileri Solo: A Star Wars Story -leffasta.

Han Solo -elokuvasta saattoi ehkä odottaa etukäteen mukiinmenevää Star Wars -seikkailua, joka ei yritä sen isommin olla muuta kuin oma elokuvansa. Leffa pääsi kuitenkin yllättämään isolla tavalla tarinan loppupuolella.

Lopussa näyttäytyi nimittäin yksi tunnettu Star Wars -universumin hahmo – Darth Maul. Hän keskusteli Emilia Clarken esittämän Qi’ran kanssa ja heillä näytti olevan jonkinlainen yhteys.

Darth Maul on myös tiettävästi Crimson Dawn -rikollisjärjestön johtaja. Mahdollisesti se ”iso kiho”, josta Beckett puhui.

Mutta eikö Maul kuollut Pimeä uhka -elokuvassa Obi-Wan Kenobin myötävaikutuksella? Ei.

Myöhemmissä kaanoniin kuuluneissa tarinoissa kävi ilmi, että Maul selvisi. Hän käytti voimaa ja sai singottua itsensä jätepuristimeen.

Tämän jälkeen hän sai hämähäkkimäiset tekoraajat ja oli menettää järkensä kohtalonsa vuoksi. Viime hetkellä hänen veljensä pelasti hänet. Hän sai itselleen myös jalat. Hänen äitinsä ja pimeän magian käyttäjä Talzin puolestaan paransi Maulin henkisen terveyden.

Maulilla oli tämän jälkeen erinäisiä seikkailuja leffojen ulkopuolella. Sitä ei kuitenkaan tiedetä, miten hän on päätynyt Crimson Dawn -rikollisjärjestön johtajaksi.

Lähde: CinemaBlend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut