Harrison Ford kehui Tom Cruisea – kertoi mistä he juttelevat keskustellessaan

Fordilla on meneillään kaksi suoratoistosarjaa, joista toisessa hän näyttelee psykiatria.

13.2.2023 07:45

Harrison Ford oli The Hollywood Reporterin haastattelussa, kun esiin nousi Tom Cruise. Ford kertoi pitävänsä näyttelijästä.

– Pidän Tomista. Puhumme lentämisestä. Mutta hän on paljon syvemmällä fyysisessä näyttelemisessä kuin minä olen koskaan ollut. Minua ei haittaa juokseminen, hyppääminen, kaatuminen, lattialla pyöriminen hikisten miesten kanssa, mutta Tom vie sen aivan uudelle tasolle, mikä on melko uskomatonta, Ford hehkutti.

Cruise tunnetaan huimien toimintaelokuvien spesialistina, ja näyttelijänä, joka tekee itse omat stunttinsa. Cruisen stuntit ovat niin hurjia, että on melkein ihme, ettei mitään vakavampaa ole sattunut.

Fordin ja Cruisen voi kuvitella viihtyvän toistensa seurassa, sillä he molemmat harrastavat lentämistä. Puheenaiheet eivät varmastikaan siis lopu heti kesken.

Ford on kaikkien tuntema Hollywood-tähti, joka on tehnyt massiivisen kokoluokan elokuvia koko uransa ajan. Nyt hän on kuitenkin astunut myös tv:n puolelle kahden suoratoistosarjan myötä.

Ford näyttelee terapeuttia Apple TV Plussan komediasarjassa Shrinking. Lisäksi hän tekee Helen Mirrenin kanssa SkyShowtime-sarjaa 1923, joka on esiosasarja Yellowstonelle.

Leffojen puolelta odotellaan seikkailuelokuvaa Indiana Jones ja The Dial of Destiny, jonka on määrä saapua elokuvateattereihin kesäkuussa. Cruisen elokuva Mission: Impossible Dead Reckoning Part One puolestaan saapuu teattereihin heinäkuussa. Alla traileri Cruisen leffasta.

Lue myös: Tältä 43 vuotta täyttänyt Christina Ricci näyttää nyt – ikinuori tähti oli päätyä ”kuumaan lesboleffaan” Charlize Theronin kanssa – Episodi.fi

Lähde: THR

Lisää luettavaa