Hollywood-tähti Matt Damon teki pahan mokan! 250 miljoonaa dollaria sivu suun

Olisihan sillä rahalla varmasti jotain tehnyt.

Näyttelijä Matt Damon paljasti haastattelussa katuvansa erästä päätöstään – hän nimittäin jätti vastaanottamatta ohjaaja-käsikirjoittaja James Cameronin tarjoaman roolin. Terminator, Terminator 2 – Tuomion päivä, Aliens, True Lies ja Titanic -elokuvat luonut Cameron tarjosi Damonille 10 prosenttia projektin tuotosta. Se olisi olisi tuonut hulppeat 250 miljoonaa dollaria taskurahaa.

Rooli, josta Damon kieltäytyi, oli Cameronin Avatar. Siitä tuli maailman eniten tienannein elokuva, kunnes se menetti vastikään kärkipaikkansa Avengers: Endgame -supersankarileffalle – jaettavaa siis olisi riittänyt.

– Jim Cameron tarjosi minulle Avataria. Ja kun hän tarjosi sitä, hän tuumi: ”Kuule, en tarvitse ketään. En tarvitse tähän niminäyttelijää. Jos et ota tätä, etsin tuntemattoman näyttelijän ja annan sen hänelle, koska elokuva ei tarvitse sinua. Mutta jos otat roolin, annan sinulle 10 prosenttia”, Damon kertoi.

Damon arveli, että on ”jättänyt rahaa pöydälle” enemmän, kuin kukaan muu näyttelijä.

– Tajusin kieltäytymisestäni, että en todennäköisesti pääse koskaan työskentelemään hänen kanssaan. Joten se oli kurjaa ja edelleen brutaalia. Mutta lapsillani on ruokaa. Pärjään ihan hyvin, Damon vielä veisteli.

Avatar on saamassa useita jatko-osia. Niistä ensimmäinen ilmestyy 18. joulukuuta 2020.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut