Nyt on kova elokuva tulossa! Supertähdet ottavat yhteen historiallisessa kostoleffassa, jonka ohjaa Ridley Scott

Kuulostaa lupaavalta.

25.7.2019 18:00

Ridley Scott ohjaa seuraavaksi The Last Duel -elokuvan, jonka tähdiksi on kiinnitetty Matt Damon ja Ben Affleck.

Elokuva on historiallinen kostotarina, joka perustuu Eric Jagerin kirjaan The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France. Keski-ajalle sijoittuva The Last Duel kertoo kahdesta ystävästä, ritarista ja tämän aseenkantajasta, joita Damon ja Affleck tulevat esittämään. Ritari palaa sodasta ja syyttää aseenkantajaa vaimonsa raiskauksesta. Vaimon väitettä raiskauksesta ei uskota, joten ritari vetoaa Ranskan kuninkaaseen. Tämän jälkeen tehdään päätös, että asia ratkaistaan kaksintaistelulla kuolemaan asti. Mutta jos ritari häviää, tämän vaimo poltetaan roviolla väärän valan vuoksi.

The Last Duelin käsikirjoitus on melkein jo valmis, ja sen kirjoittamisesta vastaa Damon, Affleck ja Nicole Holofcener, joka sai Oscar-ehdokkuuden Can You Ever Forgive Me? -elokuvan käsikirjoituksesta. The Last Duel on Damonin ja Affleckin ensimmäinen kerta, kun he tekevät yhteistyötä käsikirjoituksen parissa sitten Good Will Hunting -elokuvan. He voittivat Will Huntingista parhaan alkuperäiskäsikirjoituksen Oscarin.

Kirjan elokuvaoikeudet olivat alun perin Foxilla, mutta yrityskaupan myötä ne siirtyivät Disneylle. Jos Disneyä ei kiinnosta The Last Duelin tekeminen, niin Deadline-sivuston mukaan muut studiot ovat erittäin kiinnostuneita elokuvasta.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa