Hollywood-tähti Shailene Woodley ei pidä seksikohtauksien uudesta villityksestä – tekee olon epämukavaksi

Asiaa voi katsoa tältäkin kantilta.

15.4.2020 05:30

Hollywood yrittää pysyä muuttuvien aikojen perässä. Yksi näistä yrityksistä on ollut läheisyysvalmentajien tuominen mukaan elokuvien kuvauksiin.

Läheisyysvalmentajien tehtävänä on tukea näyttelijöitä seksikohtausten teossa. Heidän mukana olostaan on saanut käsityksen, että se on positiivinen asia. Näyttelijä Shailene Woodley on kuitenkin toista mieltä.

– Läheisyysvalmentajat saavat oloni epämukavaksi, koska he ovat yksi ylimääräinen silmäpari, jota en tarvitse. Minulla ei ole mitään ongelmaa keskeyttää kohtausta, jos tunnen oloni epämukavaksi, mutta joillekin niin voi olla, Woodley aloitti.

– Minusta on mahtavaa, että ihmisille on tukea ja he tietävät olevansa turvassa. Paras asia olisi kuitenkin, jos ohjaaja voisi kysyä suoraan näyttelijältä: ”Minkä asioiden kanssa koet olosi mukavaksi? Mitkä ovat rajasi”, Woodley lisäsi.

Läheisyysvalmentajia ei ole ollut tuotannoissa mukana kauaakaan, mutta ammatti alkaa olla jo yleinen elokuva- ja tv-tuotannoissa. Ensimmäinen iso tuotanto, jossa oli läheisyysvalmentaja mukana, oli HBO:n tv-sarja The Deuce. Se kertoi 1970-luvun pornoteollisuuden maailmasta.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia