Hollywood-tähti Sharon Stone haukkui Joe Roganin paskapääksi – näyttelijättärellä kipakka ehdotus mediapersoonalle

Stone älähti suositun mediapersoonan touhuista.

2.2.2022 23:30

Päivitys 7.2.2022 kello 01:20. Poistettu väite Robert Malonen rokotevastaisuudesta. Hän on antanut itsestään kuvan koronarokotteiden epäilijänä.

Rocktähti Neil Young kritisoi aiemmin Joe Rogania ja hänen podcastiaan, ja Young haluaa myös poistaa kyseisestä palvelusta oman musiikkituotantonsa. Nyt samaan kuoroon liittyi Hollywood-tähti Sharon Stone, jolla on vuosikymmenten kokemus tartuntatautikampanjoissa työskentelemisestä.

– Herra Rogan vaarantaa ihmisten hengen idiotismillaan väittäen, että hänen ajatuksensa koronaviruksesta ovat mielipiteitä, Stone ärähti TMZ-julkaisun haastattelussa.

– Koronaepidemia ei ole mielipiteisiin perustuva tilanne, Stone sanoi niin ikään.

Tähti jatkoi tulitustaan.

– Kyseessä eivät ole mielipiteet. Koronavirus ja tartuntataudit ovat tiedettä, ja ne ovat faktoihin perustuvia asioita, joten hänen teeskentelynsä, että nämä ovat mielipiteitä on vaarallista, ja hänen käyttäytymisensä on vaarallista, Stone vielä tykitti.

Stonen mielestä Roganin pitäisi varoittaa ihmisiä teeskentelystään ja siitä, että hän on ”paskapää”, ja että hän vaarantaa ihmisten hengen.

Rogan keskusteli podcastissaan tohtori Robert Malonen kanssa, joka sai vastikään porttikiellon Twitteriin väärän tiedon levittämisestä. Rogan lupasi ohjelmastaan syntyneen kohun jälkeen varmistaa, että hänen koronakeskustelunsa tutkitaan jatkossa paremmin. Hän kuitenkin sanoi haluavansa tuoda julki kaikenlaisia mielipiteitä. Hän myös pyysi anteeksi.

– Nämä podcastit ovat hyvin outoja, koska ne ovat vain keskusteluja, ja usein minulla ei ole aavistustakaan mistä puhun, ennen kuin istun alas keskustelemaan ihmisten kanssa. Siksi jotkin ideani eivät ole niin valmiita tai konkreettisia, koska keksin ne kirjaimellisesti reaaliajassa. Mutta teen parhaani, Rogan selitti.

Spotifylla on ollut hankala viikko, sillä Neil Youngin lisäksi ainakin myös Joni Mitchell on poistamassa musiikkinsa palvelusta. Myös prinssi Harry ja Meghan Markle ovat ilmaisseet huolensa väärän tiedon levittämisestä Spotifyssa. Palvelu ilmoitti, että he pyrkivät lisäämään sisältöilmoituksen kaikkiin podcasteihin, joissa on keskustelua koronaepidemiasta.

Lue myös: Sharon Stone ärsyyntyi haastattelussa – möläytti kohukommentin Meryl Streepistä – Episodi.fi

Lähde: Metro, Wikipedia

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia