Paul Verhoeven kiistää Sharon Stonen syytökset huijaamisesta kuuluisan alapääkohtauksen kuvaamiseen

Kaksi eri näkemystä tapahtuneesta.

Basic Instinctin (1992) Sharon Stonen kanssa tehnyt ohjaaja Paul Verhoeven on kiistänyt Stonen syytteet siitä, että näyttelijätär huijattiin paljastamaan alaston alapäänsä leffan kuuluisimmassa niin sanotussa majavakohtauksessa. Hänelle myös luvattiin, ettei alapäätä näytetä lopullisessa leikkausversiossa.

– Se on ihan täysin huuhaata, Verhoeven kertoo tuoreessa Cannesissa antamassaan haastattelussa.

Verhoevenin uusi elokuva Benedetta saa ensi-iltansa Cannesissa. Se kertoo oikeasta 1600-luvulla eläneestä lesbonunnasta.

– Olemme hyvissä väleissä Sharonin kanssa tällä hetkellä. Lisäisin tämän keskustelun mappiin ”Sinä muistat asian näin, minä toisinpäin.”

– Muistan kohtauksen liittyvän oikeaan tapahtumaan. Opiskelin yliopistossa Leidenissä ja siellä oli tämä nainen, joka teki tämän samaisen tempun. Menimme kaverini kanssa hänen luokseen ja sanoimme että ”tiedätkös, näemme vaginasi.” Hän vastasi ”tiedän, ja juuri siksi teen niin.”

– Kerroin tarinan Sharonille erään lounaan yhteydessä kuvausten aikaan ja hän sanoi, että kohtaus on pakko tehdä. Näin minä muistan kaiken tapahtuneen.

Käsikirjoituksessa oli jo Sharonin hahmon ja Michael Douglasin hahmon välinen kohtaus, jossa nainen kehuu miehelle kuinka hän tykkää kulkea ilman alushousuja.

Lähde: Film-News

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut