Hugh Jackman on pumpannut itsensä niin kovaan Wolverine-kuntoon, että hajottaa housujaan

Ai että! Deadpool 3 tulee olemaan eeppinen.

27.10.2022 22:35

Marvel-fanit saivat iloisia uutisia viime kuussa, kun Ryan Reynolds ja Hugh Jackman paljastivat Jackmanin tekevän paluun Wolverineksi.

Jackmanin 17 vuotta kestäneen Wolverine-uran piti päättyä hienoon Loganiin, mutta niin vain Reynolds ja Disneyn tuhti rahanippu saivat miehen palaamaan rooliinsa vielä ainakin yhtä elokuvaa, Deadpool 3:a varten.

Jackman treenaa jo Wolverinea varten. Treenit menevät itse asissa niin hyvin, että hän rikkoo esiintymisasujaan The Music Man -musikaalissa Broadwaylla.

– Pyydän anteeksi The Music Manin näyttelijöiltä, mutta ennen kaikkea pyydän anteeksi vaatturiltani ja vaimoltani. Proteiinipirtelöt ovat alkaneet vaikuttamaan nopeasti. Kuulin eräänä iltana repeämisäänen ja housut ratkesivat. Olen hajottanut jo kahdet housut tämän takia, Jackman kertoi Varietyn haastattelussa.

– Se oli 45-senttinen repeämä! Minulla oli noin kaksi minuuttia aikaa ennen kuin minun olisi pitänyt palata lavalle. Pyysin uusia pareja housuja, kun repeytyneet housut olivat vielä nilkoissani. Ajattelin siinä tilanteessa, että mikäli en ehdi saada uusia housuja, on varmaan parempi mennä lavalle revenneissä housuissa kuin ilman housuja. Sitten näin avustajan juoksevan kohti. Ehdin juuri ja juuri lavalle.

Deadpool 3:n ensi-ilta on syyskuussa 2024.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa