Ihmiset vakuuttuneita videosta – Emma Stone sanoi Oscar-juontaja Jimmy Kimmeliä ”mulkvistiksi”

Ensin Robert Downey Jr, nyt Emma Stone.

15.3.2024 16:36

Jimmy Kimmelin esiintyminen Oscar-gaalassa vaikuttaa olevan tämän vuoden puhutuimpia asioita. Hän sai jo aiemminkin kriittistä palautetta, kun hän kaiveli vitseillään Robert Downey Jr:n päihteistä menneisyyttä, vaikka tiettävästi Downey Jr on ollut raittiina jo muutaman vuosikymmenen ajan.

Nyt somessa uskotaan, että hän sai myös Emma Stonen ärsyyntymään, heittämällä lavalla armoa antamatonta huumoriaan. Valkokankaalta näytettiin ote Stonen kohuelokuvasta Poor Things, josta hän voitti myöhemmin samana iltana Oscar-palkinnon. Kimmel avasi sanaisen arkkunsa otteen näyttämisen jälkeen.

– Tässä oli kaikki ne paikat Poor Things -elokuvasta, jotka saamme näyttää televisiossa, Kimmel sanaili vihjaten elokuvan seksuaalisuuteen.

Sitten kamera valitsi kohteekseen Stonen, joka ei vaikuttanut tyytyväiseltä Kimmeliin huumoriin, jolloin hän kääntyi kohti kollegoitaan.

– Mulkvisti (prick), Stonen uskotaan sanoneen.

Hetkestä tehtyjä videoita on katseltu satoja tuhansia kertoja. Sanooko Stone niin videolla? Katso video jutun lopusta ja arvioi itse.

Poor Things sai neljä Oscar-palkintoa. Elokuvan tähti Stone voitti pystin naispääosastaan. Lisäksi Poor Things voitti kategorioissa lavastus, maskeeraus ja hiussuunnittelu sekä pukusuunnittelu. Elokuvan ohjaajana toimii Yorgos Lanthimos. Alla video ja traileri.

Lue myös: 7 jännittävää faktaa Emma Stonesta – mistä hänen tunnusomainen äänensä kumpuaa? – Episodi.fi

Lue myös: Nyt Disney Plus: Emma Stonen kohuleffa järkytti – kritiikkiä erityisesti seksikohtauksista ja lapsiteemasta – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa