Illalla tv:ssä: 4 tähden huippukomediassa on laaja tähtikaarti – oudolla nimellä varustettua helmeä ei kannata missata

IMDb-arvosana on 7,4.

26.2.2022 16:12

Illan tv-tarjonnassa on elokuva Hölmö, hullu, rakkaus (2011). Se on myös HBO Maxissa.

Vastikään vaimostaan eronnut Cal huomaa olevansa nelikymppinen sinkku, mutta onnekseen hän saa apua uuden rakkauden etsintään kokeneelta pelimieheltä Jacobilta. Jacob yrittää saada Calin unohtamaan vaimonsa ja aloittamaan oman elämänsä elämisen. Vähitellen Calin silmät avautuvatkin näkemään, mitä kaikkea elämällä on tarjottavanaan.

Pääosissa Steve Carell, Julianne Moore, Ryan Gosling, Emma Stone, Marisa Tomei sekä Kevin Bacon. Ohjaajina Glenn Ficarra ja John Requa.

Episodin arvostelussa elokuva sai neljä tähteä:

Hölmö hullu rakkaus ei ole kovin syvällinen, mutta se käsittelee komediallisia ihmissuhdekiemuroitaan kuin vakavaa draamaa. Tätä korostaa erinomaisten näyttelijöiden valitseminen niin pää- kuin sivurooleihin. He saavat hupsuimmatkin hetket tuntumaan aidoilta. Steve Carell on erinomainen koomikko, joka valjastaa hassun imagonsa sopivasti traagisen hahmon raameihin. Paras komedia on aina syntynyt hauskan ja surullisen yhdistelmästä.”

Carell on sanonut vihaavansa elokuvan nimeä ja todennut, ettei hän voinut kuvitella, että joukko yliopistotyyppejä sanoisi: ”Viisi lippua Crazy, Stupid, Loveen.” Yksi Carellin suosimista työnimikkeistä oli The Wingman, joka oli hänen mielestään tylsä nimi, mutta kuvasi tarkemmin elokuvan juonta.

Elokuva esitetään Avalta kello 21.00. Alla traileri.

Lue myös: Milloin Hiljainen paikka osa 3 ilmestyy? Asiasta melko ikävää lisätietoa – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa